Profesionalna Mašinica Za Šišanje Pasa Moser Max 45

Moser max 45 mašinica za šišanje pasa unapređene tehnologije pogodna za šišanje visoko senzitivnih životinja koje su osetljive na buku.

Kvalitet i preciznost

Ovaj model mašinice za šišanje pasa je veoma popularan kako kod nas tako i u svetu zbog izuzetnog kvaliteta i motora sa dugotrajnim životnim vekom. Pogodan je za šišanje svih tipova dlaka i krzna .

Karakteristike Mašinice Moser Max 45

Telo mašinice koje se prilagođava ruci.

Zahvaljujući prilagodljivom obliku tela mašinica se prilagođava vašoj ruci prilikom korišćenja što vam dodatno olakšava i pojednostavljuje sam proces šišanja.

Komplet

U kompletu sa mašinicom dobijate nož četkicu za podmazivanje i ulje.

Optimalno Hlađenje Motora

Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji ovaj model mašinice poseduje optimalno hlađenje motora što sprečava da se mašinica pregreje čak i nakon nekoliko sati konstantnog rada.

Neka vaši Ljubimci izgledaju sjajno!!

Moser max 45 mašinica za šišanje kućnih ljubimaca poseduje ergonomski dizajn tako da sa lakoćom možete da ošišate svog ljubimca onako kako želite zahvaljujući kliznoj glavi ova mašinica vam olakšava šišanje u predelu glave.  Od sada će vaši ljubimci izgledati kao da su upravo izašli iz profesionalnog salona. 

Šišanje dugodlakih mačaka

Moser max 45 mašinica kako za šišanje pasa i velikih rasa ljubimaca pogodna je i za šišanje mačaka sa gustom i jakom dlakom i krznom poput persijskih mačaka, 

Dodatne karakteristike mašinice moser max 45

Profesionalna mašinica za šišanje pasa i velikih rasa životinja moser max 45. Ovaj model mašinice je idealan za šišanje i veoma osetljivih životinja jer ima jako tih zvuk. Zahvaljujući svom prepoznatljivom nemačkom kvalitetu, prilagodljivom obliku tela koji se veoma lako prilagođava i lako pada u ruci, niskim nivoom buke, sečivima koji ne vibriraju prilikom rada zahvaljujući specijalnoj tehnologiji prigušivanja vibracija , moser max 45 je postao omiljena mašinica kako vlasnika kućnih ljubimaca tako i frizera širom sveta.

Zahvaljujući motoru od 45w i tehnologiji optimalnog hlađenja Ovaj model mašinice se neće pregrejati čak i nakon nekoliko sati konstantnog rada . Zamenljivi vazdušni filter vam omogućava veoma jednostavno i brzo čišćenje U kompletu sa mašinicom dobijate nož od nerđajućeg čelika. Ulje i četkicu za podmazivanje.

Proizvođač: Moser Nemačka

Tip: Profesionalna mašinica za šišanje pasa

Voltaža: 220/240 v 50 Hz

Snaga: 45 W

Nivo Buke: 2+

Težina: 520 grama

Dužina sa postavljenim nožem: 7,5 inča 19,5 cm

Boja kućišta: crna

Tip noža: odvojivi A5 tip

Dužina kabla: 3 M

Prilagođena za sve tipove krzna i dužine šišanja

Za sve dodatne informacije pozovite nas putem telefona na broj: 061/68-18-127