KAKO ODABRATI NAJBOLJE IGRAČKE ZA DEČAKA I DEVOJČICU

Jedan od najvećih izazova sa kojima se roditelji moraju suočiti pogotovo roditelji dečaka i devojčica je kada dođe vreme za kupovinu igračaka. U velikoj ste dilemi jer nemate ideju kako da odaberete najbolje igračke za svoje mezimce. Iz tog razloga u ovom postu ćemo pisati o tome kako da odaberete najbolje igračke za dečaka i devojčicu.

 

 

Sigurni smo da želite da igračke kojima se vaša deca igraju osim što pružaju zabavu i uživanje vašoj deci obezbede i dodatne benefite kao što su, razvijanje kognitivnih veština, pravilnu koordinaciju, jačanje mišića podstićući ih da da budu što aktivnija, razvijanje kreativnosti. Pored toga igračke sa kojima se vaša deca igraju treba da da vašoj deci motivaciju da se odvoje od kompjutera i prestanu da igraju igrice, jer znamo i nije potrebno da previše govorimo o tome koliko je predugo sedenje ispred kompjutera štetno pogotovo za decu u razvoju.

Ukoliko ste u potrazi i dilemi koju igračku da izaberete svojoj deci a koja će pružiti jednake benefite i mogućnosti u kojima će i dečaci i devojčice beskrajno uživati igrajući se, u ovom postu ćemo vam pomoći i dati vam predloge i savete kako da napravite najbolji mogući izbor. Više ne morate bespotrebno da gomilate tonu igračaka kupujući posebno različite igračke za dečaka i devojčicu.

Tobogan

 Stoga ćemo vam preporučiti nekoliko vrsta igračaka koje su najbolji izbor za vaše najmilije. Krenućemo od tobogana da li se sećate koliko ste kao dete uživali i sa nestrpljenjem čekali trenutak kada će vas neko od vaših roditelja odvesti u park kako biste beskrajno uživali u penjanju i klizanju na toboganu. Pored toga što će vaši najmiliji biti prezadovoljni i uživati u svakom trenutku u avanturama igranja na toboganu. Tobogan će vašoj deci pomoći i u razvijanju motoričkih veština podstaknuće ih i daće im motivaciju da budu aktivna jačaće njihove mišiće što je od izuzetnog značaja za decu u razvoju. Vaša deca će biti aktivna bez obzira na vremenske prilike jer modeli tobogana koje vam preporučujemo se jako lako montiraju i sa lakoćom ih možete veoma brzo prebaciti na željeno mesto zavisno od vremenskih prilika kada je napolju toplo možete svojim mališanima postaviti tobogan u dvorištu te im omogućiti igranje bez granica na svežem vazduhu. U ponudi imamo velike tobogane sa spustom od 2 metra koji su idealni za decu od 3 do 6 godina, i manje sa spustom od 95 cm koji su namenjeni deci od 2 do 4 godine. Uz pomoć priključka za crevo možete veoma jednostavno tobogan povezati sa crevom za vodu tako da će i dečaci i devojčice obožavati tobogan i beskrajno uživati u igranju. Nećete pogrešiti ukoliko izaberete da kupite tobogan vašim mezimcima i mezimicama :):)

Kućica

Drugi predlog igračke je kućica. Svi znamo da deca vole da imaju neki svoj izdvojeni kutak u kome vole da se igraju razvijajući svoju maštu . Psiholozi su potvrdili da igre u kojima deca razvijaju svoju maštu u najranijem detinjstvu pomažu deci u razvijanju motoričkih veština kao i kreativnosti u kasnijim godinama. Stoga je kućica pravi izbor za vaše mališane iz razloga što će i dečaci i devojčice u istoj meri uživati igrajući se u kućici i stvoriti svoj svet u kome će razvijati svoju kreativnost na veoma zanimljiv i zabavan način. Naši predlozi su bajkoita kućica dohany ili hello world koju god da izaberete oduševićete svoje mališane.

Lego Kocke

Treći predlog su lego kocke. Lego kocke su savršena igračka za vašu decu u periodu od 4 do 10 meseca života, posebno su korisne za koordinaciju ruku, psihomotorni razvoj, kao i spretnost prstiju što će im kasnije poslužiti za pravilno držanje olovke prilikom crtanja. Naš predlog su Dohany lego kocke koje dolaze u praktičnoj vreći.

Nožna Guralica

Četvrti predlog igračke je nožna guralica. Nožna guralica je odlična igračka koja će pomoći vašem detetu prilikom prohodavanja kao i za vežbanje nožnih mišića što je od izuzetnog značaja za decu od 2 do 4 godine života. Za razliku od standarnih guralica mi vam preporučujemo da izaberete motorić nožnu guralicu koji će vašim mališanima dati dodatnu motivaciju da budu aktivna ne samo unutra nego i napolju u parku ili dvorištu.

Traktor i karting formula na pedale

Peti predlog je neka od gračaka na pedale. Igračke poput traktora ili formule na pedale su odličan izbor za vašu decu jer prilikom vožnje aktiviraju mišiće ruku i nogu i odlična su motivacija da deca što više vremena provedu napolju na svežem vazduhu. Na našem sajtu možete pronaći karting formule i traktore na pedale po veoma povoljnim cenama poznatog Dohanytoys proizvođača.

Dali smo vam pet predloga najboljih igračaka za vaše najdraže, pomenute igračke u ovom postu su najbolji izbor igračaka za dečake i devojčice.  Na vama je da izaberete koja bi igračka od pomenutih najbolje odgovarala i usrećila vaše najmilije. Sve igračke koje smo pomenuli imaju svoje benefite i koristi za vaše mališane tako da za koju god da se odlučite nećete pogrešiti. Usrećite svoje najdraže i izmamite im osmeh na lice Jer njihov osmeh je vaša najveća radost!

Оставите одговор